Skip to main content

Werkwijze

Alle Holiday chalets aangeboden vakantieverblijven zijn particulier eigendom, u huurt dus altijd rechtstreeks bij de werkelijke eigenaar van het verblijf. Vertrouwd, direct contact met degene die alles van de camping en het verblijf weet en altijd zeker van een exclusief verblijf. Als u interesse heeft in een van onze vakantieverblijven dan kunt u altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bellen op 00316-20665022 of reageren via de site door op de knop ‘Contact’ te klikken

Boeking

Als u definitief wilt boeken ontvangen wij van u graag een ingevuld boekingsformulier via onze website, deze vind u overal onder de knop ‘Boeken’. Overigens mag u natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen om te reserveren. Van ons zult u dan per mail een bevestiging, een factuur en een huurcontract ontvangen.

Betaling

Betaling verloopt geheel via de eigenaar van de vakantieverblijven. Bij het reserveren ontvangt u een factuur met alle gegevens voor het betalen van uw verblijf. Bij vroege reserveringen vragen wij een aanbetaling van 20% van uw reissom (Met een minumum van €100,-). Het restbedrag (80%) dient uiterlijk 8 weken voor aankomst te zijn betaald. Voor betaling accepteren wij bankoverschrijving, Ideal of Paypal.

Als uw betaling en het ondertekende huurcontract bij ons binnen is krijgt u van ons een complete informatiefolder met alle informatie van de camping en het vakantieverblijf, en een incheckbewijs.

Aankomst

Bij aankomst op de camping kunt u zich melden bij de receptie van de camping met het boekingsbewijs welke u van ons hebt ontvangen. Bij de receptie zult u dan de sleutels van u verblijf krijgen en eventueel nog een borg of toeristenbelasting betalen.

Vertrek

Bij vertrek dient u uw verblijf meestal voor 10.00u te verlaten en de sleutels in te leveren bij de receptie. Hier ontvangt u dan ook (indien van toepassing) gelijk uw borg contant terug.

Betaalmethodes

Holiday Chalets werkt samen met Mollie om betalingen mogelijk te maken.

Copyright © 2024 Holiday Chalets. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau